Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » YENİ EKSKAVATÖRÜMÜZ İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN

YENİ EKSKAVATÖRÜMÜZ İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN

Belediye Başkanımız Sayın Davut Şahin’in  talebiyle Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü tarafından belediyemize hibe edilen ekskavatörümüz  filomuza bugün katıldı.
Belediye Başkanımız Davut Şahin; 31Mart Yerel Seçimlerden sonra var gücümüzle ilçemize hizmet ettik etmeye de devam ediyoruz daha önce araç filomuza çok amaçlı kullanabileceğimiz traktör kazandırmıştık şimdi de ekskavatör kazandırdık  araç hibesinden dolayı  Genel Başkan yardımcımız Yerel Yönetimlerden sorumlu Başkanımız Sayın Mehmet Özhaseki Bakanıma ,Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanım Sayın Menduh  Büyükkılıç’a, Tomarzalı Hemşehrimiz Kayseri Millet Vekilimiz Sayın İsmail Emrah Karayel’e, İl Teşkilatımıza İlçe Teşkilatımıza Teşekkür ederek ilçemize hayırlı olsun  ifadelerini kullandı.

01:07, 29.04.2021