Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Tomarza Belediye Spor ile Bir İlk Gerçekleşecek Mi?

Tomarza Belediye Spor ile Bir İlk Gerçekleşecek Mi?

Kayseri 1. Amatör Ligi'nde mücadele eden Tomarza Belediye Spor haftasonu ligin güçlü ekipşerinden Kayseri Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi. Süper Amatöre çıkma mücadelesi veren ekibimiz karşılamayı çok iyi bir oyun sergileyerek net bir skor ile kazanmayı başardı. Tomarzalı vatandaşlarımızın maça ilgisi büyüktü ve maç boyunca desteğini esirgemedi.

5-1 biten maçta ekibimizin gollerini Osman Taşçı (2) , Şükrü Pekel, Selçuk Pekel ve Türker Akçakaya (pen.) attı.

Maç bitiminin Tomarza Belediye Spor futbolcuları ve teknik heyeti tribünlere koşarak onları destekleyen ve yalnız bırakmayan taraftarlarını alkışlayarak teşekkür etti.

Belediye Başkanımız Fahrettin IŞIK maç sonunda soyunma odasına giderek teknik heyet ve futbolcuları almış olduğu galibiyetten dolayı tebrik etti ve Süper Amatör Ligine  yükselme yolunda sona gelindiğini belirterek hepinize güveniyorum önümüzdeki Bünyan maçını da kazanıp inşallah seneye bu statda Süper Amatör Ligi maçı oynayacağız dedi.

Tomarza Belediye Spor taraftarları galibiyeti halaylarla kutladı.

Bu galibiyet sonrası Tomarza Belediye Spor Süper Amatör Lige çıkmayı garantileyen Kayseri Demirspor'un ardından 2. sıraya yerleşti.

Tomarza Belediye Spor haftaya Bünyan Belediye Spor ile karşılacak ve karşılaşmayı kazandığı takdirde tarihinde ilk kez Süper Amatör Ligi'ne yükselecek..

22:47, 07.03.2011