Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » ÇÖP KUTUM YOK ETWINNING PROJESİ

ÇÖP KUTUM YOK ETWINNING PROJESİ

Yavuz Selim İlkokulu Öğretmeni Vesile AYDIN  Türkiye- Azerbaycan – İspanya  işbirlikli yürüttüğü projesini tanıtmak amacıyla Belediye Başkanımız Sayın  Davut  Şahin ‘i ziyaret etti. Vesile AYDIN  ve  2-D sınıfı öğrencilerinin yürüttüğü  Çöp Kutum Yok eTwinning Projesi hakkında Belediye Başkanımız Davut ŞAHİN detaylı bilgi aldı. Amaçları  farkındalık yaratarak , enerji tasarrufu sağlamak , çevre kirliliğini azaltmak ve atık miktarını en aza indirerek geri dönüşüm yapabilmek ve gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmak olan Çöp Kutum Yok projesi  çocuk- veli – öğretmen işbirliği içerisinde yurtiçi ve yurtdışında çalışmalarına devam ediyor.Belediye Başkanımız ilçemize , milletimize faydası olacak tüm çalışmaları için projeye destek vereceğini söyledi.

10:38, 20.04.2021