Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » İLÇEMİZDE ‘’19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ’’ KUTLANDI

İLÇEMİZDE ‘’19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ’’ KUTLANDI

Vatanımızın, Devletimizin, Milletimizin ve al yıldızlı al bayrağımızın kutsal emanetleri Gazilerimizin gününü  nedeniyle İlçemizde Hükümet Konağı önünde  tören düzenlendi..Törene Kaymakamımız Adem Balkanlıoğlu , Belediye Başkanımız Davut Şahin, Cumhuriyet Başsavcısı Kadir Coşar,Gaziler, Kurum amirleri ,siyasi parti temsilcileri,sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı.
Gaziler Günü kutlama programı kapsamında Hükümet Konağı önünde düzenlenen törende Atatürk Anıtına Tomarza Kaymakamlığı ve Tomarza Belediye Başkanlığı çelenklerin konulmasını müteakip bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklâl Marşımız seslendirildi. Günün anlam ve önemini belirten konuşmalardan sonra çelenk koyma töreni sona erdi.
Gaziler günü kutlama töreni Tomarza Kaymakamlığında gazilerimizle yapılan sohbet toplantısıyla son buldu.

13:21, 19.09.2019