Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » KAYSERİ VALİMİZ SAYIN ŞEHMUZ GÜNAYDIN İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ

KAYSERİ VALİMİZ SAYIN ŞEHMUZ GÜNAYDIN İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ

Kayseri Valimiz Sayın Şehmus Günaydın 17.09.2019 tarihinde İlçemizi ziyaret etti. Muhtarlarla Buluşma İlçe Toplantıları kapsamında İlçemizin Mahalle Muhtarlarıyla Tomarza Kadın ve Geçnlik Merkezinde biraraya geldi. Toplantıya Kayseri Valimiz Sayın Şehmuz Günaydın,Kayseri Jandarma Alay Komutanı Nadir Çelik,Tomarza Kaymakamı Adem Balkanlıoğlu,Tomarza Belediye Başkanınımız  Davut Şahin Kurum Amirleri ve Mahalle Muhtarlarımız katıldı,Toplantıda Muhtarlarımız tek tek söz alarak görev yaptıkları mahallelerin sorun ve taleplerini iletti. Valimiz Sayın Şehmus Günaydın, Muhtarlardan gelen talepleri ve isteklerin ve şikayetlerin durumunu öğrenmek için kurum amirlerinden bilgiler aldı proğramın sonunda  Valimiz  Sayın Şehmuz Günaydın  Muhtarlarımıza teşekkür etti  daha sonra İlçe Kaymakamlığı,Tomarza  Belediyesi, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek, ilçenin durumu hakkında yetkililerden detaylı bilgi aldı.Belediyemiz ziyaretinde Valimiz Belediye Başkanımız Davut Şahinden ilçemizde yapılan çalışmlar hakkında bilgi alarak istişarelerde bulunuldu Tomarza Belediyesi Anı Defterini imzaladı ve Belediye Başkanımız tarafından Valimize el dokuma halı ve ilçemizin tescilli ürünü kabak çekirdeği hediye edildi.Valimiz ilçemizden ayrılmadan önce şehit ailelerini ziyaret ederek ilçemizden ayrıldı.

10:55, 18.09.2019