Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » DADALOĞLU ŞENLİKLERİ TOMARZA DA COŞKUYLA KUTLANDI

DADALOĞLU ŞENLİKLERİ TOMARZA DA COŞKUYLA KUTLANDI

DADALOĞLU ŞENLİKLERİ RESİMLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Kayseri Büyükşehirbelediyesi ve Tomarza Belediyesinin katkılaraıyla düzenlediği düzenleyeceği 27. Ulusal 17.Uluslararası Dadaloğlu Kültür ve Sanat Şenlikleri Dadaloğlu Mahallemizde kutlandı,
Proğram öncesi Belediye Başkanımız Davuzt Şahin şenliklere katılan misafirlerin çadırlarını tek tek gezerek sohbet etti , Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr Menduhbüyükkılıçın alana gelerek halkı selamladı ,şehitlerimiz anısına bir dakikalık saygıduruşu ve istiklal marşının okunmasıyla proğram başlamış oldu Kayseri Büyükşehir Belediye Mehteran takımı çeşitli halk oyunlarının olduğu gösteriyle devam etti,
Proğrama Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Menduh Büyükkılıç,Tomarza İlçe Kaymakamı Adem Balkanlığlu,Tomarza Belediye Başkanı Davut Şahin,Akkışla Belediye Başkanı Ayhan Arslan,Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun ,Felahiye Belediye Başkanı Vural Coşkun,Pınarbaşı Başkan vekili, Siyasi Parti Başkanları ,STK Temsilcileri,Kurum Amirleri ve  Dadaloğlu Şenkliklerine katılan vatandaşlar katıldı,
Açılış konuşması için kürsüye çıkan Belediye Başkanımız Davut Şahin;Halkı selamlayarak Dadaloğlu Ulusal bütünlüğü huzuru kardeşliği bayrağını bu topraklarda özgürce dalgalanmasına devam etmesine enbüyük güvencelerdendir,Dadaloğlu bizlere iyi niyetin yiğitliğin mertliğin misafirperverliğin bir örneği olmuştur,Değerli hemşehrilerim bu şenliğin yapılmasında bizleri yalnız bırakmayarak desteğini esirgemeyen Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr Menduh Büyükkılıç’a ve ekibine teşekkür ediyorum Şenliğimize hoşgeldiniz diyorum ifadesi kullandı.
Tomarza Kaymakamı Adem Balkanlıoğlu Konuşmasında Dadaloğlu 24 Oğuzboyunun avşarların temsilcisidir,ifadesi kullanarak birik beraberlik mesajı verdi ,Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr Menduh Büyükkılıç konuşmasında; Bu bölge yiğitler diyarı. Haksızlığa karşı çıkmış Dadaloğlu’nun yeri. Mütevazı ve güzel insanlar diyarı ile bizler her zaman gurur duyduk. Bu güzel etkinlikler ile birlik ve beraberliğimizi arttırıyoruz.
Dadaloğlu’nun torunları ile bizleri bir araya getiren Tomarza Belediye Başkanımız Davut Şahin’e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. dedi,
Proğram çeşitli halk ozanlarının ve sanatçıların konserleriyle eğlenceli vakitler geçirildi Tomarza Belediyesinin yemek ikramıyla devam etti, verilen ikram sonrası Tomarza Kaymakamı Adem Balkanlıoğlu ve Tomarza Belediye Başkanımız Davut Şahin tek tek tüm şenlik alanındaki misafirleri gezerek sohbet ederek çocuklara çeşitli hediyeler dağıttılar  , Sanatçı Oğuz Yılmaz’ın sahneye çıkmasıyla coşkulu anlar yaşandı.
Belediye Başkanımız Davut Şahin Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanına ve ilçe Belediye Başkanlarına el dokuma halı hediyesinde bulundu ve Mahalle Muhtarı Ömer Yılmaz’aplaket taktim ederek teşekkür edtti ve proğram son buldu.

09:13, 02.09.2019