Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » TOMARZA BELEDİYE BAŞKANIMIZ DAVUT ŞAHİN PAZAR ESNAFINI ZİYARET ETTİ.

TOMARZA BELEDİYE BAŞKANIMIZ DAVUT ŞAHİN PAZAR ESNAFINI ZİYARET ETTİ.

Belediye Başkanımız Davut Şahin,Büyükşehir Belediye Meclis Üyemiz Cemil Bayram, Tomarza Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar polat Tomarza Esnaf Kefalet Kredi Kooparatif Başkanı Cengiz Köse’ile birlikte Pazar esnafımızı ziyaret ettiler
Pazar esnafının istek, beklenti ve sorunlarını dinleyen Belediye Başkanımız Davut Şahin Pazar yerinde alışveriş yapan halkla da sohbet, " Esnaf ziyaretlerimizle bütün esnaf kardeşlerimizle bir araya geldik. İlçemizin durumunu, belediyemizin yapacaklarını esnaf kardeşlerimizle paylaştık. Onların isteklerini, sıkıntılarını dinledik. Esnafımız bölgemizin yatırımcısıdır .Yaptığımız hizmetleri esnaf ve vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştireceğiz. Daha modern ve yaşanabilir bir ilçede yaşamak adına ortak akıl anlayışıyla hareket ederek, hizmetin en iyisine layık olan ilçemize hep birlikte katkı sunuyoruz. Hizmetlerimize halkımızın desteğiyle hız kesmeden devam edeceğiz. Hemşerilerimize karşı pazarcı esnafımızın iyi davranması, temiz ve sağlıklı ürünler satması en büyük arzumuzdur. Bizler pazar yerlerimize büyük önem veriyoruz. Esnafımızın da, hemşerilerimizin de buralara önem vermesi, buraları temiz tutması, kurallara uyması gerekiyor. Bütün pazarcı arkadaşlara hayırlı işler diliyorum " dedi. Pazarcı esnafın ve vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Şahin, sorunları çözmek için Esnaf Sanatkarlar Odası ve  Esnaf Kefalet Kredi Kooparatifi ile   elbirliği içerisinde çalışacaklarını ifade etti ve yakın zamanda esnaflarımızla birlikte toplantı yaparak Esnaf ve Sanatkarlarımızın sıkıntılarını,dilek ve temnnilerini dinleyip hep beraber ilçemiz de STK ve Resmi kurumlarla koordineli bi çalışma yaparak ilçemizi geliştireceğiz dedi.

15:40, 31.07.2019