Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » TOMARZA DA 2. ETAP TOKİ KONUTLARININ TEMELİ TÖRENLE ATILDI

TOMARZA DA 2. ETAP TOKİ KONUTLARININ TEMELİ TÖRENLE ATILDI

Toki Toplu Konutları Toplu Konutları İdaresi Başkanlığı tarafından 277 daireden oluşan Tomarza 2. Etap Toki Konutlarının temeli resmi törenle atıldı.
Temel atma töreni 24 Temmuz Çarşamba Günü Saat 14:00’da Tomarza İlçesine bağlı Yeni Mahallede yapılacak olan Tomarza 2. Etap Toki Konutları sahasında gerçekleşti. Törene Kayseri Ak Parti Milletvekili İsmail Emrah Karayel, Kayseri MHP Milletvekili Baki Ersoy, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Tomarza Kaymakam Vekili Murat Duru, 23,24 ve 25'inci dönem Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, Tomarza Belediye Başkanı Davut Şahin, Kayseri Ak Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Tomarza Ak Parti İlçe Başkanı Erhan şahin, Tomarza MHP İlçe Başkanı H. İbrahim Özcan, Tomarza İYİ Parti İlçe Başkanı Ümit Koçoğlu, Tomarza Belediye Meclis Üyeleri başta olmak üzere çok sayıda Tomarzalılar katılım yaptı.
Açılış Konuşmasını ev sahibi Tomarza Belediye Başkanı Davut Şahin yaparak temel atma törenine katılan herkese teşekkür ederek Tomarza Belediyesinin çalışmalarından bahsederek seçim öncesi vaatlerimizin birbir hayata geçiriyoruz. Bununla beraber Eylül veya Ekim ayı içerisinde de Tomarza’ya doğalgaz verileceğinin müjdesini vererek Tomarza 3. Etap Toki Konutları için çalışmaların yürütüldüğün altını çizerek hiç kimseyi mağdur etmeyeceklerini söyleyerek sözü Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’a bıraktı.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç yapmış olduğu konuşmada son 5 yılda Tomarzaya 1,500.000,000 TL’lik yatırım yapıldığını ve bu yatırımların hız kesmeden devam edeceğini altını çizerek kısa bir süre sonrada Tomarza’ya Doğalgaz verme programında yeniden bir araya geleceğiz diyerek Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları hakkında katılımcıları bilgilendirerek Tomarza 2. Etap Toki Konutlarının temeli hayırlı uğurlu olması dileklerinde bulundu.
Daha sonra protokol tarafından kısa konuşmalar yapıldıktan sonra törenle Tomarza 2. Etap Toki Konutlarının temeli kurban kesilerek dualar eşliğinde atıldı.
Programın sonunda ise katılımcılara yemek ikram edildi

11:24, 25.07.2019