Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » KAYSERİ GEÇNLİK VE SPOR İL MÜDÜRÜ BAŞKAN ŞAHİN’İ ZİYARET ETTİ

KAYSERİ GEÇNLİK VE SPOR İL MÜDÜRÜ BAŞKAN ŞAHİN’İ ZİYARET ETTİ

Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat ESKİCİ ve beraberindeki  birim müdürleri  Belediye Başkanımız Davut ŞAHİN’i makamında ziyaret etti, yapılan görüşmede ilçemizdeki sportif faaliyetler hakkında istişarelerde bulunuldu daha sonra Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürümüzle birlikte ilçemizde ki kapalı spor salonu ve futbol sahasının yenilenebilmesi için yerinde incelemeler yapıldı.İl Müdürümüz Murat ESKİCİ kapalı spor salonu ve futbol sahası için birim müdürleriyle gerekli çalışmaları yapıp hem kapalı spor salonunun hem de futbol sahası ve stadında değişiklikler yaparak Tomarzalı gençlerimize spor aktivitelerinde daha güzel şartlarda spor yapma olanağı sunabilmek için elimizden geleni yapacağız ifadesini kullandı.

09:33, 05.07.2019