Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » KAYSERİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜNDEN BAŞKAN ŞAHİN’E ZİYARET

KAYSERİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜNDEN BAŞKAN ŞAHİN’E ZİYARET

Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş KARAMUSTAFA, ve Üniversitemizin Öğretim görevlileri ve Mustafa Akıncıoğlu Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Cemal ACAR Belediye Başkanımız Davut ŞAHİN’i makamında ziyaret etti, ziyarette Yüksekokulumuzun gelişimi için Belediyemiz ile koordineli çalışmalar yürüteceklerini belirttiler. Yüksekokulumuzun kantin, öğrencilerimizin sosyal aktivite yapacakları futbol ve basketbol sahası gibi mekânların yapımı, öğrencilerin konaklamak için yurt olanağının sağlanması konularına görüşme yaptılar ve yeni öğretim yılında okulumuza bir yeni bölüm kazandırma çalışmaları hakkında istişarelerde bulunuldu  ve ilçemize gelen öğrencilerimize yurt kazandıra  bilmek için ilçemizde bulunan yapıları ve yurt yapımına uygun araziyi gezdiler.

11:26, 04.07.2019