Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » BAŞKAN ŞAHİN MUHTARLARLA İSTİŞARE TOPLANTISI DÜZENLEDİ

BAŞKAN ŞAHİN MUHTARLARLA İSTİŞARE TOPLANTISI DÜZENLEDİ

31 Mart yerel seçimlerde Tomarza Belediye Başkanı Davut ŞAHİN, yeni seçilen 54 Mahalle Muhtarlarımızla Tomarza Belediye Düğün salonunda bir araya geldi, proğrama Belediye Meclis üyeleri ve Belediye Birim Amirleri katıldı. Proğram saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı mahalle muhtarlarımız kendilerini tanıtan birer konuşma yaptı daha sonra Başkan ŞAHİN konuşmasına birlik beraberlik mesajı vererek devam etti, Başkan Şahin konuşmasında vakit hizmet vaktidir dedi, ben ve ekibim tüm mahallelerimizde eksiklikleri biliyoruz ve hep beraber bu eksiklikleri gidereceğiz siz değerli muhtarlarımıza mahallelerimizdeki eksiklikleri ve yapılmasını istediğiniz taleplerinizi oluşturmanız için birer dosya verdik ,daha sonra sizlerden gelen talepleri değerlendirip bir plan çerçevesinde tek tek yerine getireceğiz ifadesini kullandı ve bu Muhtarlarla istişare toplantılarımız her ay düzenli bir şekilde devam edecektir dedi.

11:02, 22.04.2019