Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » TOMARZA BELEDİYESİ İLÇEMİZİN TANITIMI İÇİN PUL BASTIRDI.

TOMARZA BELEDİYESİ İLÇEMİZİN TANITIMI İÇİN PUL BASTIRDI.

Tomarza Belediyesi tarafından başta mükellefler olmak üzere vatandaşlara posta yoluyla gönderilen tebligat ve kutlamalara yapıştırılmak üzere özel posta pulu bastırıldı. Üzerinde Tomarza Belediye logosu bulunan ve ilçemizin Kültürel değerlerinin bulunduğu iki çeşit posta pulu sayesinde Tomarza’nın tanıtımı sağlanıyor. PTT Tomarza İlçe Müdürü Murat USLU Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin IŞIK’ı ziyaret ederek Tomarza Belediyesi’nin yaptırdığı pulları takdim etti. Tomarza İlçemizin daha çok tanıtılması amacıyla Tomarza Belediyesi’ne ait pul yaptırdıklarını söyleyen Belediye Başkanı Fahrettin IŞIK , kendisini ziyaret ederek pul takdimini yapan PTT Tomarza İlçe Müdürü Murat USLU’ya teşekkür etti. Belediye Başkanı Fahrettin IŞIK; “81 vilayete ve yurtdışına bütün posta gönderilerimizde İlçemizin tanıtatan bir logomuz var onu pul olarak her yere gönderelim dedik. Sağ olsunlar PTT’miz de bize yardımcı oldu. Gayet profesyonel bir şekilde hazırlandı, ben kendilerine teşekkür ediyorum. Tüm posta gönderilerimizde Tomarza’mızı tanıtıcı değişik eserlerimizin fotoğraflarından oluşan pullarımızı kullanacağız” dedi.

13:52, 28.11.2018