Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » BAŞKAN FAHRETTİN IŞIK’IN KURBAN BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN FAHRETTİN IŞIK’IN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Belediye Başkanı Fahrettin IŞIK Kurban  Bayramı nedeniyle bir açıklama yayınladı. Bayramların barışın ve kardeşliğin sembolü olduğu belirtilen açıklamada şu ifadeler yer aldı:
“Kurban Bayramı’na tekrar kavuşmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. Kurban Bayramı bizler için her zaman özel bir yerde bulunmuştur. Bu yıl da Kurban Bayramı’nı idrak ettiğimiz şu günlerde İslam coğrafyasında umutların yeşermesi ve kaosun bitmesi en büyük temennilerimizin arasında yerini almıştır. Ülkemiz maalesef bu mübarek günlerde ayrıştırmayı, kutuplaştırmayı ve bu kötü emeller üzerine tekrar sahneye konmaya çalışılan hain oyunları tekrar görmüştür. Ama milletimizin feraseti ve inancımız gereği, asla kafire izin verilmemiş, oyunlar da en kahramanca bozulmuştur. Ülkemizde yaşayan her fert devletinin selameti için kendini ortaya atmış, bölünme, yok etme ve dinimizi elimizden alma gayretlerini boşa çıkarmıştır. Güçlü Türkiye hedefiyle tüm İslam ülkelerinde Kurban Bayramları, bayram tadında, savaş olmadan geçecektir. Güçlü Türkiye sayesinde masum halklar ölmeyecek, çocuklar geleceğe umutla bakacaktır. Bu düşüncelerle Mübarek  Kurban Bayramı’nın Milletimize, İslam Alemine ve Hemşehrilerimize hayırlara vesile olmasını dilerim”

10:22, 20.08.2018