Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Başkan IŞIK TÜBİTAK Fuarını Gezdi

Başkan IŞIK TÜBİTAK Fuarını Gezdi

Tomarza  Belediye Başkanı Fahrettin IŞIK ve Belediye Başkan Yardımcısı Seyit KULAK,Tomarza Şehit Nazmi Kapucu Anadolu Lisesi’nde açılan bilimsel ve teknolojik çalışmaların yer aldığı TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı'nı gezerek öğrencilerin yaptığı çalışmaları inceledi.
Tomarza Şehit Nazmi Kapucu Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan birbirinden ilginç  projer okul binasında tanıtıldı.
Yapılan projeler sayesinde öğrencilerin hayal gücünü ve becerilerini ortaya koyduğunu ifade eden Başkan IŞIK; "Bilim fuarları öğrenmeye istekli, merak eden, araştırmacı nesillerin yetişmesine katkı sağlayan faaliyetlerden biridir. Umarım ileride burada bir şeyler üreten çocuklarımız, sahip oldukları imkanlarla ve aldıkları eğitimlerle daha büyük eserler ortaya koyacaklar ve ilçemizi gelişme anlamında daha da ileriye götüreceklerdir. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum" diye konuştu.
TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarındaki stantları tek tek gezen Tomarza  Belediye Başkanı Fahrettin IŞIK ve protokol üyeleri, öğrencilerin yıl boyunca çalışıp hazırladıkları projeleri ile ilgili bilgi aldılar. Fuarda sergilenen  projeler davetliler tarafından tam not alırken, öğrencilerin kısa süreli bir çalışmanın ardından ortaya koydukları eserlerden dolayı heyecanlı oldukları gözlerden kaçmadı. Başkan IŞIK Okul Yönetimine ve öğrencilere yaptığınız tüm çalışmaları destekliyor ve tüm projelerinize Tomarza Belediyesi olarak desteklerimizi vereceğiz ifadesini kullandı

15:23, 07.05.2018