Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » TOMARZA BELEDİYESİ VE AK PARTİ KADIN KOLLARI HALKLA İÇ İÇE

TOMARZA BELEDİYESİ VE AK PARTİ KADIN KOLLARI HALKLA İÇ İÇE

Tomarza Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürü Nermin Aksoy Karadavut Belediye Meclis Üyesi Bilal Okuducu,Tomarza AK Parti Kadın Kolları İlçe Başkanı Emine Kılıç Şahin ve Yönetim kurulu üyesiyle birlikte Akdere Mahallemizi de ziyaret ettik bu ziyaretlerimizle Halkımızın yaşam alanlarını ziyaret ederek samimiyetine,hikayelerine ortak oluyoruz Dar gelirli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaşmış oluyoruz ihtiyaçları olan insanlarımızın ihtiyaçlarını karşılayıp mutluluklarına ortak oluyoruz.Bu geziler esnasında mahalleninde nabzını tutmuş oluyoruz vatandaşlardan gelen talepleri birinci ağızdan dinliyoruz Sosyal Belediyecilik anlayışıyla yaptığımız çalışmalar var ve bu çalışmalarla vatandaşlarımızla iç içe oluyoruz, ziyaret ettiğimiz halkımız ‘’Allah Devletimizden,Reisimizden,Belediye Başkanımızdan ve yönetiminden razı olsun’’ diyerek dualarını alıyoruz.

11:41, 10.04.2018