Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » BAŞKAN IŞIK'TAN OKURYAZAR KURSİYERLERE ZİYARET

BAŞKAN IŞIK'TAN OKURYAZAR KURSİYERLERE ZİYARET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın himaye ve desteğiyle hayata geçirilecek projenin ilk etabı için Ülke genelinde 100 binin üzerinde başvuru yapıldı. Milli Eğitim Bakanlığı, valilikler ve belediyeler, okuma yazma bilmeyen vatandaşların tespit edilerek kursa yönlendirilmesi için yürüttüğü çalışma tamamlandı. Bu kapsamda okuma yazma bilmeyen yetişkinlerin sayıları ve ikamet ettikleri bölgeler tespit edilerek, yetişkinler kurslara davet edildi Tomarza İlçemizde de bu kapsamda başlayan kurslara yoğun ilgi var Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin IŞIK ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet KURT Dadaloğlu Mahallesi İlk Okulunda Eğitim gören Kursiyerleri ziyaret ederek sohbet ettiler okuma yazma öğrenen Annelerimiz, halalarımız bize bu imkanları sağlayan Devletimizden, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğandan Allah Razı olsun dediler. Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin IŞIK ; bizden bir isteğiniz var mı sorusuna kurs gören teyzelerimizden isteklerini dile getirdiler Başkan IŞIK sizin istekleriniz bizim için emirdir tabi ki yerine getirmemiz gerekiyor ama benimde sizden bir isteğim var sizler okuma yazma öğrendiğiniz zaman bu isteklerini kendi el yazınızla yazarak imzanızı atın ve Hocalarımıza verin onlarda bizlere iletsinler yazdığınız tüm isteklerinizi yerine getireceğiz diye söz verdi.

09:54, 07.03.2018