Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » BAŞKAN IŞIK’TAN MÜJDELİ HABER

BAŞKAN IŞIK’TAN MÜJDELİ HABER

Tomarza Belediyesinin büyük girişimleri sonucu Tomarza İlçemize doğal gazın gelmesi sonuçlandı .Kayseri gaz ve Tomarza Belediyesi ortaklaşa çalışmaları sonucunda bugün yapılan toplantıdaTomarza Belediye Başkanı Fahrettin IŞIK Belediye Fen İşleri Müdürümüz Zafer Teciroğlu ve  Kayseri gaz Proje Müdürü Murat Akdağ, Yetkili Görevliler Şeref Yılmaz,Nuh Özkip, Ömer Çağı yapılacak çalışmaları proje üzerinde değerlendirerek açıklamalarda bulundu  15-20 gün içerisinde Tomarza’mızda ilk çalışmaların başlayacağı ve çok yakın bir sürede bitirip ilçemiz halkının hizmetine sunulacağı müjdesini  verildi.
Başkan IŞIK Tomarza ilçemize hayırlı olsun ilçemizde yaşayan tüm vatandaşlarımızın refahı için çalışmalarımız sürmeye devam edecek Doğalgaz projemizde bunlardan birisi ve ilçemize kazandırdık bu çalışmalarda halkımıza vereceğimiz rahatsızlıktan dolayı şimdiden özürdiliyorum  ve halkımızın yapılacak olan çalışmalar için de duyarlı olmalarını rica ederim , Doğalgazın ilçemize gelmesinde emeği geçen başta Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanım Mustafa ÇELİK’e ve Kayserigaz ekibine teşekkür ediyorum .dedi

14:11, 02.03.2018