Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Kayseri Büyükşehir Belediyesinden Tomarza İlçesine yapılan Modern Mezbahada sona yaklaşıldı

Büyükşehir yasasının hayata geçmesiyle Kayseri Büyükşehir Belediyesi ilçelere yatırımlar yapmaya devam ediyor Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Tomarza Belediyesinin ortaklaşa çalışması sonucu ilçemize kurulan modern mezbahada sona yaklaşıldı Tomarza Belediye başkanı Fahrettin IŞIK Belediyemiz Fen İşleri Birim Müdürümüzle birlikte tesisi gezerek yetkililerden bilgi aldı kurulan tesiste soğuk hava depoları, dijital kantar, deri soyma makineleri gibi birçok modern araç ve gereç bulunuyor. Sağlıklı et kesimi için dizayn edilen kesimhanelerde sorumlu veteriner hekim odası, bekleme odası, personel soyunma odası, duş ve lavabolar da bulunuyor Modern araç ve gereçlerin bulunduğu mezbahanenin günlük kesim kapaseti başlangıç olarak 8 büyük baş hayvan kesimi 24 küçük baş hayvan kesimi kapasiteli olarak ilçemize hizmet verebilecek,Tamamlanan tesisin çevre düzenlemesinin Belediyemizce tamamlanıp açılışının yapılacağı bilgisi verildi, Başkan IŞIK Tesisin maliyetinin 700 Bin TL olduğunu ifade etti ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa ÇELİK ve ekibine ilçemize yaptığı bu hizmetten dolayı teşekkür ederim dedi.m dedi.

15:09, 21.02.2018