Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » TOMARZA ZEYTİNDALI FUTBOL TURNUVASI TAKIMLARI BELLİ OLDU

TOMARZA ZEYTİNDALI FUTBOL TURNUVASI TAKIMLARI BELLİ OLDU

İlçemiz Mahalleleri arasında dostluğu pekiştirmek , gençlerimizi kötü alışkanlıklardan kurtarmak  ve  Spor yapma alışkanlığını geliştirmek ,      Büyük  Türk Ordusunun  Zeytin  Dalı operasyonuna destek vermek ve Tomarza Halkının Kahraman Türk Ordumuzun yanında olduğuna dikkat çekmek amacıyla Tomarza Kaymakamlığı ve Tomarza Belediye Başkanlığımızca Futbol Turnuvası düzenlenecektir.
                 Futbol Turnuvasında Tomarza Kaymakamlığı ve Tomarza Belediye başkanlığınca görevlendirilen Üst komite üyeleri ve mahalle muhtarlarımızla  bir araya gelerek , Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin IŞIK öncülüğünde  Tomarza Belediyesi meclis salonunda Zeytin Dalı Turnuvasına katılacak takımların  kuraları çekildi  ilk maç 17.02.2018 Cumartesi günü Tomarza Belediye Stadında yapılacaktır, Takımlar şu şekilde belirlenmiştir.

Not: Maç saatleri ilerleyen  zamanda Belirtilecektir.

TIKLAYINIZ

10:04, 09.02.2018