Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » BAŞKAN IŞIK’TAN İHTİYAC SAHİBİ AİLEYE EV

BAŞKAN IŞIK’TAN İHTİYAC SAHİBİ AİLEYE EV

Tomarza’nın Gülveren mahallesinde zor şartlar altında geçimini sağlayan aileye Başkan IŞIK ‘tan Yardım eli uzandı Başkan IŞIK Aileye sahip çıkıp yeni ev yaptırdı.
Aileyi  yeni evinde ziyaret eden Başkan IŞIK ‘’Basında bir haber çıkmıştı zor şartlarda bir evde kaldıklarını öğrendiğimizde Belediyemiz  Sosyal Hizmetler müdürümüz ve Mali Hizmetler müdürümüzle  aileyi  ziyaret ettik ve ailemizin yaşadıkları tek odalı ev de yaşamın zor olduğunu fark ettik ve belediye olarak bize de görev düştü ,Bizde ailemize elimizden geleni yapacağımızı söyledik ,Kısa sürede gerçekten güzel bir ev yapılmış oldu Bizde böyle bir aileyi sevindirdiğimiz için çok mutluyuz, huzurluyuz. Bu şekilde yaptığımız ve onardığımız evler var ,Böylelikle belediye hizmetlerinin yanında sosyal amaçlıda hizmetlerimizi devam ettiriyoruz’’ dedi.

11:05, 07.02.2018