Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı İlyas ŞEKER, Başkan IŞIK İle Görüştü

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili İlyas  Şeker,  çeşitli çalışmalar yapmak üzere geldiği Kayseri de ilçe Belediyeleri ziyaret etti AkParti Kayseri İl Başkanı  Hüseyin Cahit Özden ile birlikte bugün Tomarza  Belediye Başkanı Fahrettin IŞIK’ı ve Tomarza AkParti İlçe Başkanı Davut Şahin ve AkParti Meclis üyelerini Belediye Başkanlık makamında  görüştü.
Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı İlyas Şeker, makamında Başkan Işık ile bir süre görüştü. Başkan Işık, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı İlyas Şeker’e belediyenin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler aktardı. Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı İlyas Şeker ve beraberindekiler daha sonra AkParti Meclis Üyeleri birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

11:44, 26.12.2017