Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » TOMARZA BELEDİYESİ HALKINA HİZMET ETMEYE DEVAM EDİYOR

TOMARZA BELEDİYESİ HALKINA HİZMET ETMEYE DEVAM EDİYOR

Belediye Başkanımız Fahrettin IŞIK; Fen İşleri Müdürü Zafer TECİROĞLU ve Fen İşleri Müdürlüğünde görevli İnşaat Mühendisi Ali YILMAZ ile birlikte Sarımehmetli mahallesinde 48m2 alan üzerine camiinin yanına ek olarak yapılmakta olan bay-bayan wc inşaatını yerinde incelediler. Belediye başkanımız Fahrettin IŞIK, Fen İşleri Müdürü ve Fen İşleri personelinden bilgiler aldı. Fen İşleri Müdürü Zafer TECİROĞLU WC inşaatının kaba inşaatının tamamlandığını, çatısının yapıldığını, dış cephesinin Tomarza taşı ile taş kaplama yapıldığını belirterek ince işçiliklerin devam ettiğini ve kısa bir zaman içerisinde inşai faaliyetlerin tamamlanarak mahalle halkının hizmetine sunulacağını belirtti. Belediye Başkanı Fahrettin IŞIK mahallelerimizde çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini , mahalle halkı için en güzelini yapmaya gayret göstereceklerini belirtmiştir.

13:16, 21.12.2017