Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » EKİNLİ MAHALLESİ ÇOK AMAÇLI SALON İNŞAAT HİZMETİ

EKİNLİ MAHALLESİ ÇOK AMAÇLI SALON İNŞAAT HİZMETİ

Belediye Başkanımız Fahrettin IŞIK; Fen İşleri Müdürü Zafer TECİROĞLU ve Fen İşleri Müdürlüğünde görevli İnşaat Mühendisi Ali YILMAZ ile birlikte Ekinli mahallesinde incelemelerde bulundular. Fen İşleri Müdürü Zafer TECİROĞLU Ekinli mahallesinde atıl durumda bulunan okulu mahalle halkının düğün, cenaze gibi farklı amaçlarda kullanabilmesi için, çatısından fayansına, sıva ve boyasından kapı pencerelerine kadar kapsamlı bir bakım onarım yapılarak çok amaçlı salona çevrildiğini belirtti. Ayrıca harabe halinde bulunan tuvalet yıkılarak yerine bay, bayanların kullanabileceği 25m2 alana yeni tuvalet yapıldığını, betonarme kısmının tamamlandığını ve fayans ve kapılarında montajının yapılmasının ardından Ekinli halkının kullanımına sunulacağını belirtti. Başkan Işık, “sosyal projelerin devam edeceğini, halkımızın düğünlerini, acılı günlerinde taziyelerini kabul edecekleri bu sosyal tesisin en kısa zamanda kullanıma açılacağını belirterek, halkımız adına hayırlı olması temennisinde bulundu.

11:40, 21.12.2017