Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » 3. BEYDAĞI ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

3. BEYDAĞI ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

3.Tomarza Beydağı Tırmanışı Etkinliği Belediyemiz ve Tomarza Sancak Dağcılık öncülüğünde gerçekleştirildi ,Etkinlik Ülkemizin dörtbir yanından gelelen dağcılık sporuna gönül veren spor severlerin Cumartesi günü Tomarza Belediyesi Hizmet binası önünde toplanarak istiklal marşımızın okunması ve Sancak Dağcılık üyesi Hasan Gürbüz’ün spor severlere Beydağı hakkında bilgiler  vermesiyle devam etti  Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürmüz Nemrin Karadavut Aksoy’un açılış konuşmasıyla devam etti daha sonra spor severler ilçemizin tarihi yerleri olan Merkez camiiz ve tarihi kilise gezintisi yapıldı.Beydağı mevkiinde dağcılrın cadırlarını kurması ve oyun havaları eşliğinde devam etti Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin IŞIK spor severlere Belediyemizin ikramlarında bulundu sohbetler ederek yöremizi tanıttı,Beydağı etkinliğinin önümüzdeki senelerde daha kapsamlı etkinlik haline getirileceğinin bilgisinide verdi daha sonra katılımcılara Başkan IŞIK ve Sancak dağcılık tarafından Plaket ve teşekkür belgesi verildi tüm katılımcılarla birlikte kamp ateşi yakıldı yanan ateşin etraında bir araya gelerek şarkılar eşliğinde halaylar çekildi Pazar günü sabahın erken saatlerinde dağcıların 2 saatlik zirve yürüyüşüyle devam etti zirveye dağcıların bayrak dikmesi  son buldu.

10:03, 09.10.2017