Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ

19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ

Program, 19 Eylül Salı Günü Tomarza Hükümet Konağı bahçesinde gerçekleşti. Programa, Tomarza Kaymakam Vekili Murat Duru, İlçe Cumhuriyet Savcısı Elçin Ölçek,Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin Işık, İlçe Garnizon Komutan Murat Özçelik, gaziler ve şehit yakınları başta olmak üzere çok sayıda kurum amirleri programa katılım yaptı. Program mozoleye çenek koyma, şehitlerimize saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile program başladı. Tomarza Jandarma Karakolu personelinden Kıd.Üs.Çvş. Serkan Altuntaş. günün anlam ve önemini belirten bir konuşmayı yaptı. Daha sonra gaziler ve şehitler haftası konulu şiir okundu. Programın sonuna doğru Kaymakam Murat Duru söz alarak Gazi ve Şehit yakınlarına kaymakamlığın kapılarının sonuna kadar açık olduğu belirterek sizin derdiniz bizim derdimiz dedi. Programda böylelikle son bulmuş oldu. Programdan hemen sonra gazilere, şehit yakınlarına ve programa katılanlara yemek ikramının ardından program son buldu.

02:22, 19.09.2017