Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » BAŞKAN IŞIK'IN 15 TEMMUZ MESAJI

BAŞKAN IŞIK'IN 15 TEMMUZ MESAJI

"15 Temmuz, yeni Türkiye'nin doğuşunun destanıdır. 15 Temmuz'da dost-düşman tüm dünya, Türk milletinin vatanına, bayrağına ve demokrasisine nasıl sahip çıktığını, bu kutsal değerler için canını nasıl hiçe saydığını görmüştür. Türk milleti olarak 15 Temmuz'da tüm dünyaya demokrasi dersi verdik. 15 Temmuz gecesi vatanına, bayrağına, demokrasisine darbe yapmak isteyen hainlere adeta darbe yapan, darbe heveslerini kursaklarında bırakan milletimize sonsuz teşekkür ediyorum15 Temmuz Destanı’nın ve milletimizin  kahramanlıklarının gelecek nesillere aktarılması,anlatılması ve bu mücadelede göğsünü siper ederek,canlarını feda eden şehitlerimizi anmak, hatırlamak ve hatırlanmalarını sağlamak, milletimizin söz konusu vatan olduğunda gücünün, iradesinin ve kararlılığının çocuklarımıza ve gençlerimize unutturmayacağız " diye konuştu.
Milli Şair Mehmet Akif Ersoy'un; 'Girmeden tefrika bir millete, düşman giremez. Toplu vurdukça yürekler, onu top sindiremez' dizelerini hatırlatan Başkan IŞIK, Türk milletinin 15 Temmuz gecesi sergilediği birlik ve beraberlik ruhunun gelecek kuşaklara aktarılmasını istedi. “15 Temmuz'da yakılan meşale hiçbir zaman sönmeyecektir" diyen Başkan IŞIK , artık Türkiye'de darbe yapmak değil, kimsenin darbe yapmayı aklından bile geçiremeyeceğini söyledi.

16:37, 14.07.2017