Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » TOKLAR MAHALLESİNDE ÇALIŞMALAR BAŞLADI

TOKLAR MAHALLESİNDE ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Tomarza Belediyesi  Merkeze bağlı mahallelerimizde tesbit ettiği eksiklikleri tek tek gerçekleştirmeye devam ediyor Toklar mahallesinde yapılması planlanan Düğün salonu ,Taziye alanı ve Cenaze namazı kılma yeri,Muhtarlık hizmet binası ve gençlerimizin spor yapma olanağı sağlayan Halı saha  alanı çalışmları için Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin IŞIK ve  Tomarza Fen İşleri Müdürü Zafer TECİROĞLU ile birlikte yapılacak olan çalışmaları yerinde inceledi, Fen İşleri Müdürlüğümüz yapılan incelemeler ardın çalışmaları projelendirip kısa zamanda halkımızın hizmetine açılacağının bilgisini verdi .Başkan IŞIK ; İlçemizde ve mahallelerimizde devam eden bir çok projelerimiz var hepsini gerçekleştirip halkımızın hizmetine sunacağız Toklar mahallemizde bunlardan birisi çalışmalarımız bittiğinde mahallemizin çehresi daha bir güzel görünüm kazanacak, tüm mahallelerimizde eksiklikleri tesbit ettik ve çalışmalara devam ediyoruz  dedi.

10:12, 09.06.2017