Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » AKDERE MAHALLESİ KUTLU DOĞUM PROĞRAMI

AKDERE MAHALLESİ KUTLU DOĞUM PROĞRAMI

Tomarza İlçesi Akdere Mahallesinde düzenlenen etkinliğe, Ak Parti MYK Üyesi Yaşar Karayel, Kayseri İl Müftüsü Do. Dr. Şahin Güven, Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin Işık, Tomarza Ak Parti İlçe Başkanı Davut Şahin, Tomarza Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Polat, Tomarza İlçe Müftüsü Harun Kılıç, Tomarza Ak Partili Belediye Meclis Üyeleri ve Proğramı düzenleyen , İstanbul Tomarzalılar Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı ve Yönetim kurulu üyeleri ve yüzlerce Tomarzalılar katılım yaptı.
              Program öğle namazının sonra Tomarza İlçesine bağlı Akdere Mahallesinde Kayseri Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımın gösterisi ile başladı. Kur’an-ı Kerim Tilaveti ardından günün anlam ve önemi belirten konuşmayı İstanbul Akdere Dernek Başkanı Seyit Okuducu yaparak Kardeşlik mesajı vererek "İnsanlığı ;Yüceltmek, Gelin Birlik Olalım" mesajı verdi. Akdere Köyü Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen hadis okuma ve şiir okuma yarışmalarında dereceye girenlere plaket ve ödülleri protokol tarafından verildi.
             Ak Parti MYK Üyesi Yaşar Karayel, mikrofonu alarak selamlaşma konuşması yaparak Anneler Gününün ve Kutlu Doğumun Haftasının kutlanma törenlerine katıldıkları için şeref duyduklarını dile getirdi. Peygamber Efendimiz dönemi ile birlikte bayan kardeşlerimize daha fazla önem verdiğini vurgulandı.
            Grup Devran muhteşem ilahileri eşliğinde Semazen gösterilerin hemen ardından Alakuşak Orta Okul öğrencilerin seslendirdiği ilahi konserlerin ardından program son buldu. Programa katılanlara yemek ikam edildi.

08:47, 08.05.2017