Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » BAŞKAN IŞIK’IN PAZAR ESNAFI ZİYARETİ

BAŞKAN IŞIK’IN PAZAR ESNAFI ZİYARETİ

Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin IŞIK  Tomarzalı hemşehrileriyle her zaman iç içe olduğunu gerek etkinliklerde gerekse  mahalle ziyaretlerinde  vatandaşlarla sohbetler ediyor geçen hafta Pazar esnafı ziyaretinde köylü pazarı  olarak ifade ettiğimiz Pazar yerinde vatandaşlardan Başkan IŞIK’a yağmurlu ve soğuk havalarda satış yaptıkları yerlerde sıkıntı yaşadıklarını ifade etmesi üzerine  Başkan IŞIK  Zabıta ve Fen işleri Birim amirlerine  talimat vererek bu alanın kapatılıp hizmete açılmasını istedi,Belediye ekipleri köylü Pazar alanının etrafını kapatarak kötü hava koşullarından vatandaşların bir nebzede olsun etkilenmemelerini sağladılar, bu haftaki ziyaretinde vatandaşlar Başkan IŞIK’a teşekkür  ettiler.

11:21, 03.05.2017