Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » AKDERE İMAMHATİP ORTA OKULUNDA ÇEVRE DÜZENLEMESİ BAŞLATILDI

AKDERE İMAMHATİP ORTA OKULUNDA ÇEVRE DÜZENLEMESİ BAŞLATILDI

Tomarza Belediye Başkanı  Fahrettin IŞIK Eğitim yuvalarındaki çevre düzenlemelerini yerinde inceledi Akdere imam hatip orta okulu çevre düzenlemesi ve ağaçlandırma çalışmalarında sona gelindi okulumuzun etrafını çam ağaçlarıyla süsleyerek yeşil bir alan oluşturuluyor  Başkan IŞIK “Şuana kadar İlçemizdeki tüm okullarımızın  çevre düzenleme çalışmalarını Tomarza  belediyesi olarak tamamlamaya çalışıyoruz. Şuanda ise Akdere İmam Hatip Orta okul bahçesindeki çevre düzenleme çalışmalarına başlamış bulunmaktayız. Amacımız, öğrencilerimizin güzel eğitim yuvalarımızın bahçelerinde, güzel vakit geçirmelerini sağlamaktır. Özellikle İmam Hatip Orta okulumuzun  bahçesi tamamen tozlu olmasından dolayı, okul çevresinin tamamı parke taşı ile döşenmekte olup ve çam ağaçlarıyla  dinlenebilir güzel bir alan haline getireceğiz” dedi. Başkan Akdere İmam Hatip Ortaokulu öğrencileriyle de sohbet etti ve öğrencilerin hazırladığı  voleybol turnuvasında da yer alarak onlarla beraber voleybol oynadı.

12:05, 28.04.2017