Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » BAŞKAN IŞIK SULTANLARIN GÜNÜNDE SULTANLARLA BİR ARADA

BAŞKAN IŞIK SULTANLARIN GÜNÜNDE SULTANLARLA BİR ARADA

Tomarza Belediyesi Kültür Müdürlüğünün hazırlamış olduğu ‘’Sultanların Günü’’ adlı sabah kahvaltısında yaşlılarımızla Başkan IŞIK bir araya geldi.
Proğram Tomarza Belediye Düğün salonunda gerçekleştirildi ilçemizde ve merkeze bağlı mahallelerimizde yaşayan çınarlarımızı evlerinden alıp bir araya getirerek hem tanışma hem de eskiden tanıyıpta bir araya gelemedikleri komşuları, akrabaları eş ve dostları bir araya getirmek ve eski güzel günleri yâd etmek için sabah kahvaltısında  buluştular, Proğrama Belediyemizin Birim amirleri Kayseri Büyük Şehir Psikolojik danışmanı ve Başkan IŞIK katıldı sohbetler eşliğinde kahvaltı yapıldı çınarlarımızın dertleri Başkan tarafından dinlendi bu proğramın düzenli olarak yapılacağını ifade etti Başkan IŞIK  Kahvaltıda; "Sizin mutlu, huzurlu bir hayat geçirebilmeniz için ne yapılması gerekiyorsa, onların çalışmalarını yapıyoruz. Biz sizin için varız. Sizler sadece bir gün için değil, her gün hatırlanması ve hayır duaları alınması gereken insanlarsınız dedi”.

16:07, 28.02.2017