Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » BAŞKAN IŞIK HASTALARA UMUT OLDU

BAŞKAN IŞIK HASTALARA UMUT OLDU

Tomarza Belediyesi sosyal devlet anlayışıyla hizmetlerini tüm halkımıza yapmaya devam ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzün ilçemiz ve merkeze bağlı tüm mahallelerinde bakıma muhtaç yardım bekleyen   aileleri tespit edip hizmetler sunuyor Üçkonak mahalle muhtarımız Belediyemize gelerek mahallesinde yardıma ihtiyacı olan bir aileye yardım elinin uzatılmasını istediği. iki yavrumuzun hasta olduğunu bildirmesi üzerine Kültür ve sosyal İşler müdürümüzün araştırması sonucu  ailemizin çocuklarının ikisininde  skolyoz hastalığı olduğunu ve her ikisininde ameliyat olması gerektiği öğrenildi. Konuyu yakından takip eden Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin IŞIK  bu yavrularımıza yardım için elimizden gelen her türlü yardıma açığız diyerek kolları sıvadı. Tuğba Nur kızımız için hastalığının durumu araştırılarak İstanbulda Özel Hastanelerden birisinin bu ameliyatı yaptığı öğrenildi bu ameliyatın gerçekleştirilmesi için gerekli olan parayı Tomarza Belediyesi ve Tomarza Kaymakamlığı üstlendi ve Tuğba kızımıza 21.02.2017 Salı günü ameliyat olmak için gün alındı  kızımızın tedavisinin ardından da Ahmet oğlumuzun ameliyatı içinde  gerekli çalışmaların yapılacağı bilgisi verildi.
       Başkan IŞIK bugün aileyi ziyaret etti Tuğba ve Ahmet’le sohbet etti eğitimleri hakkında bilgi aldı Tuğba kızımız resim yapmada kabiliyetli olduğunu ve Başkan IŞIK’a yaptığı resimleri gösterdi ve büyüyünce Doktor olacağım   dedi, Başkan IŞIK tedavi sürecinden sonra aileye çocukları için onlar bizim geleceğimiz  eğitimlerinde de yardımcı olabileceklerini söyledi. Tuğba ve Ahmet’in Annesi Babası Devletimize ve yardımcı olan herkese teşekkür ederiz çocuklarımıza UMUT oldunuz ALLAH sizden razı olsun dediler.

15:28, 17.02.2017