Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Duyurular » ÇİFTÇİ MALLARI SECİMİLERİ

TOMARZA
BELEDİYE BAŞKANLIĞI
Yazı İşleri Müdürlüğü

SAYI     :75895596-                                                                                                                                   02/12/2019
KONU  : ÇMK Seçimleri

TOMARZA BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN DUYURULUR

Çiftçi Mallarının Korunması Hakkındaki 4081 Sayılı Kanunun 4. Maddesine atfen Tomarza Çiftçi Malları Koruma Meclisi ve Çiftçi Malları Murakabe Heyeti seçimleri Belediyemiz Meclisinin 01 Kasım 2019 tarihli ve 62 sayılı Meclis Kararı gereği 02 Ocak 2020 Perşembe  günü saat 11:00 – 11:30 saatleri arasında tekrarlanacak olup, Tomarza Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda yapılacaktır. Belediye Meclisi,Ziraat Odası Meclisi üyelerinden meydana gelecek olan seçimlerde, aday olacak üyelerden istenecek evraklar aşağı çıkarılmıştır.

BAŞKANLIK

1.Türkiye  Cumhuriyeti vatandaşı olmak.
2.Kamu Hizmetlerinden yasaklı olmamak.
3.En az İlkokul mezunu olmak.
4.25 yaşını bitirmiş olmak.
5.Askerlik Hizmetini bitirmiş olmak.
6.Ağır hapis cezasına çarptırılmış olmamak.
7.Taksirli suçlar hariç, toplam bir yıl veya daha fazla hapis veya süresi ne olursa olsun ağır hapis cezasına hüküm giymiş olmamak.
8. Terör eylemlerinden mahkum olmamak.
9. Siyasi ve İdeolojik amaçlarla suç işlemekten mahkum olmamak.
10. Basit ve nitelikli zimmet, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma gibi yüz kızartıcı suçlar ile kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, Devlet sırlarını açığa vurma suçlarından biriyle mahkum olmamak.
11. Asker, Jandarma, Subay, Polis, Askeri Memur, Devlet Memuru olmamak.
12. Aynı zirai sahada çiftçilik ile meşgul bulunmak.

23.12.2019